A Drei-Cargo Kft. 2009-ben kezdte meg gépjármű fenntartói tevékenységét.
Bevétele elsősorban a teljes körű gépjármű-karbantartás és fenntartás tevékenységeiből származik. Bár főtevékenységeként nem ezen területek kerültek az alapításkor megjelölésre, mégis a cég fő profilja a gépjármű javítás, karbantartás, vizsgára történő felkészítés, vizsgáztatás, stb. A cég törekvése, hogy az ügyfelek minden autós jellegű problémájára megoldást kínáljon.

A vállalkozás fő profilja a márkától és típustól függetlenül a személygépkocsik, kis- és nagyteherautók különféle szerkezeti, motor, váltó, futómű, fékrendszer és autóvillamossági javítása.
Motordiagnosztikai műszerekkel, korszerű eszközparkkal felderített hibákat, gyári technológia alapján orvosolják. A cég folyamatosan képzi autószerelőit, eszközparkját fejleszti, és mindig a legújabb technológiát használja a gépkocsik átvizsgálásához és a hibák elhárításához.

A szerviztevékenység mellett a cég másik fontos üzletága a személygépkocsik, 3,5 tonna alatti és feletti tehergépkocsik, utánfutók, motorkerékpárok, lassú járművek műszaki vizsgáztatása.

A cég 2009-es alapítása óta folyamatosan növelte árbevételét. Az első teljes üzleti évben 149 millió forintos árbevételt ért el, ami azóta növekszik, 2015-ben 234 549 000 forintot tett ki. A cég anyagi helyzete stabil, minden évben pozitív adózás előtti eredményt ért el. A cég átlagos statisztikai létszáma 17 fő.

A telephelyen több biztosítóval kötött szerződés alapján a cég helyszíni kárfelvételt, karosszéria javítást és fényezést is végez, gyári alkatrészekkel és technológiával.

A folyamatos fejlődésnek köszönhetően 2014-ben a cég új, korszerűbb telephelyre költözött. A Nyomdász utca 1. (volt Balmazújvárosi út 10.) található jelenlegi telephelyén műszaki vizsgáztatás, mechanikai javítás, karosszéria javítást végez vállalkozás.

A Drei Cargo Kft. a debreceni régió egyik meghatározó műszaki vizsgabázisa, minden járműkategóriára kiterjedő közreműködői jogosultsággal. Nagy kapacitásának és a tapasztalt kollégáknak köszönhetően havonta átlagosan több mint 300 gépjárművet lát el érvényes műszaki vizsgával. A városban, sőt a megyében ezzel az eredménnyel a második legnagyobb darabszámot produkáló cég.